Bussförare

Är du en busschaufför som vill jobba i Nederländerna?

Busschaufför jobba Holland

Vi förutsätter att du är stolt över ditt yrke som busschaufför och glad för att få jobb i Holland.

Dessutom är du noggrann, hygienisk, håller tider och har ett trevligt bemötande mot dina passagerare.

Vad gör en busschaufför?

Arbetet som busschaufför är först och främst ett serviceyrke. Som Bussförare kan man jobba såväl inom lokal eller regional linjetrafik eller kör expressbuss, flygbuss eller färdtjänst. Även turist- och beställningstrafiken sysselsätter många bussförare. Det finns många karriärvägar för bussförare; till exempel trafikledare, utbildare eller depåchef m.fl..

Vi ser gärna att du är utbildat och har några års erfarenhet som bussförare i stadstrafik. Du ska dessutom också lätt för att anpassa dig till olika situationer som kan uppstå för en bussförare i Nederländerna.

Är du våran nya bussförare?

Kan du finna dig i ett arbete som busschaufför där du får köra studenter såsom pensionärer i regional och lokal linjetrafik, i den äldsta staden i landet?

Ett måste för att få jobb som bussförare i Nederländerna är att du kan kommunicera tillfredställande på Engelska och/eller Tyska, eller Holländska förstås.

Använd knappen under här om du vill veta mera, eller skicka in din CV direkt! Ifall du vill kan du också ringa oss med eventuella frågor.